Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp ur avgrunden!

Måste ta mig ut ur detta hål

Måste kravla mig upp ur denna grop

Måste hissa upp mig från detta schakt

Väl uppe på ytan börjar allt igen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-04 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har precis kommit upp ur ett och sett solen lysa idag.
Kanske måste man åka ner i ett hål i mellanåt för att uppskatta det som finns på ytan. Jag känner mig alldeles ren och pånyttfödd. Och väldigt tacksam.
2013-12-07

  anits VIP
Något som känns så väl igen.......
2013-12-06

  Sonja Sidorow Lapington
kort och koncist om ett mörkt och svart tillstånd....ändå hoppfullt
2013-12-05

  Carina Bendix
Bra beskrivet. Där har vi nog alla varit någon gång.
2013-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...upp igen...
2013-12-04

    ej medlem längre
Sägs att det tar ett helt liv att lära oss att leva ;) Du fångar det väl.
2013-12-04

    ej medlem längre
Skickar ner en stege... Ljuset ger mer kraft.
2013-12-04

  Fem hjärtan VIP
Känns igen..!
2013-12-04

  Angel of love
Ja klättra upp och se ljuset... Bli stark
2013-12-04

    ej medlem längre
Där hamnar man allt ibland
2013-12-04

  louisegirl
Känns väl igen!
Bra skrivit!
2013-12-04

    ej medlem längre
Aldrig ge sig.
2013-12-04

  Tess74
Känner igen mig...
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin