Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men tänk OM!

Om allt vore annorlunda

Detta stora om

Hur skulle allt vara och kännas?

Om jag nu gjorde saker tvärt om?

Var och vem skulle jag vara?

Kanske skulle man testa den teorin en dag

Bara lite för att se motsatserna

Men tänk OM!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-04 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det räcker med att du tar på dig jackan med "fel" arm först så får du en liten inblick i vilka svårigheter du OMkommer att möta när du gör saker tvärt om.
Men det är nyttigt för bland annat hjärnan och skapar nya vindlingar däri.
2013-12-07

  anits VIP
Fina tankar!
2013-12-06

  Sonja Sidorow Lapington
Klurigt, underfundigt, klokt och kul
2013-12-05

  Karina"Kia"
En annorlunda spegling,men visst gäller det i livet att Tänka om!
Tål att tänkas på!
Du öppnade funderingar..Bra!
2013-12-05

  Carina Bendix
Ja, det undrar man ibland..;)
2013-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Om...om är bra...men man kan ju aldrig veta säkert...trevliga tankar...
2013-12-04

    ej medlem längre
Sen kan man byta ut ordet om till när,,men om är ju å andra sidan ett mantra.. Härlig text.
2013-12-04

  Rise Little One
Lockande och spännande tanke
2013-12-04

    Birgersdotter VIP
ja tänk om..spännande tanke
2013-12-04

    Dan Myrbeck
Ja, spännande!
2013-12-04

  Fem hjärtan VIP
Om man vågar är det bra att tänka lite annorlunda ibland..!
2013-12-04

  Angel of love
Ibland är det bra att bryta mönstret ...
2013-12-04

  Rozsi.kovacs

jag tål att funderas på att göra
saker tvärt om kan ju också förnya
gamla invanda förlegade teorier
o öppna upp för något nytt frächt
2013-12-04

  Blåbäret
oftast är det en
omöjlig omständighet
som
omkullkastar omtankar

men tänk om :)
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin