Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett möte


du älskade mig

långt innan vi hade träffats, möts och delat dofter

du älskade mig
i allt du läste, allt du såg

följde med mig varje dag på
resan
genom min vardag

blev förälskad i varje ord, varje mening

men det var inte mig du älskade det,
var hon
som bara fanns på nätet
din fantasi, men inte irl

ja visste det
lät dig hållas

men inte du
vägrade tro
på de ord som myntades

att

våra vägar skulle skiljas, någon gång
när lusten försvann
stod klart
redan från början
från första stund

kanske utnyttjade jag din okunskap, kanske lät jag dig tro
på något som inte existerade

"du var bara en bricka i ett spel som handlade om mig, mina behov"
sa du

visst, kanske var det så

men

jag lärde mig något jag med , som jag inte räknat med
som jag aldrig någonsing känt

att trygghet fanns















Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-04 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus