Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom låt oss



Jag vill

Du vill

Vi vill

Kom låt oss göra det babe

Du vet

Jag vet

Vi vet




Fri vers av Eliza-69
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-05 01:08



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Snyggt och fyndigt..!
2013-12-05

  Lars Hedlin
Baka baka kaka ....;)
2013-12-05

    skamfilad
I samtycke. Snyggt.
2013-12-05

  queenia
baka pepparkakor.. :D

Jag vet. Lussebullar!!!!

eller andra bullar rentav... ;)



2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69