Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tro?

 

 

När tron försvinner

då dör människan.

Då vi inte längre

har något att se upp till.

 

Våra sinnen förmörkas

och onda krafter bara väntar på

att ta över våra själar.

 

Försvinner Gud, Allah och Buddha 

vad har vi då kvar?

 

Ensamma och drivande för vinden

bort från våra fäders tro.

 

De gudar som bara förkunnade 

kärlek och tron på människan.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-05 14:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skrivet! Har du läst min
"Julpsalm"?
2013-12-05

  walborg
Om vi inte har en Gud som är större än vi själva måste vi bli allsmäktiga själva - och DET är destruktivt i förlängningen
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP