Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom låt oss!

Med förväntan i blick står vi inför varandra

Tystnaden är markant och stilla

 

Vi kan höra hur blodet rusar hett i våra ådror

Sakta tar vi av oss plagg efter plagg

 

Nakna studerar vi vår åtrå

Allt smälter samman

 

Starka toner och kaskader

som går i regnbågens alla färger

 

Jag kan känna att du också tänker på det just nu

Du gör mig glad du gör mig varm

 

Kom låt oss……

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 798 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-12-06 08:27



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja Lars, men det stör mig lite med fotot, är det din dröm kanske att vara så där äckligt muskulös eller??? :) Det går minst lika bra att nå närhet utan detta…. tycker i alla fall jag!
2013-12-09

  Destino
Oj vilken underbar text mmm
Varmt het ;)
2013-12-08

  Ninananonia VIP
Fin :)
2013-12-07

  Carina Bendix
Vackert och ömt.
2013-12-06

  Angel of love
Het närhet.
2013-12-06

  Rozsi.kovacs

En härlig blandning av sensualismen
bra levererat
2013-12-06

    Dan Myrbeck
När två
känner åtrå
utan en trå´

kroppen
!

2013-12-06

  anits VIP
Fina rader.
2013-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och vacker kärlekdikt!
2013-12-06

    ej medlem längre
Härligt med den hettan och värmen.
2013-12-06

    ej medlem längre
Sanningar.
2013-12-06

  louisegirl
Hett och ömt!
Bra skrivit!
2013-12-06

    ej medlem längre
Fina rader Lars;)
2013-12-06

  Tess74
Älskar sista raden
2013-12-06

    ej medlem längre
Brännhet morgon ;)
Underbart avslut!
2013-12-06

    ej medlem längre
Het och öm...
2013-12-06

  Fem hjärtan VIP
Hett, fint och ömt..!
2013-12-06

    ej medlem längre
Bra! Varmt, hett och nära!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin