Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meje





vindarna
löper

i nätternas suddade dagsmejestigar




tydlig
är bilden



skimrandevita
mjuka tassar
rör vid

hennes somnade
vakandehud




vakarnas
vidgade pupiller
rör vid isens råmande




gnistrande mantlar
skänker
tystnad



tomhet
tomhet

möter



hon kupar händerna runt
mitt ansikte

andas rimfrost



frekvenstonen
stiger




mitt ansikte är blått

jag spricker i tusen iskristaller




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-06 13:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra fina toner!
2013-12-07

    ej medlem längre
Bäst,du är bäst när det gäller såna här texter med naturskildring.
2013-12-07

  Yrre VIP
Å så vackert så glittrande mån tro en skärva hamnade hos mig?
2013-12-06

  Katinka VIP
Den vackraste vinterdikten någonsin.
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser