Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och då

Fredag kväll
meningsfulla möten
god mat
kristallkronor
en ynnest
att få ingå
i ett sammanhang

Fredag kväll
tid för kontemplation
tankarna irrar
mot förflutna möten
som finns kvar
en dans, ett möte

Våra vägar
skildes åt

Vi har
skapat
olika berättelser
men minnena består







Fri vers av AA VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-07 01:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Lite vemodigt om det som varit. Men som skapat minnen att bära med sig. Fint!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP