Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhhh jag älskar dig så mycket. Jag vill gråta mig svag i dina armar. Jag vill se mig själv.


Att våga älska

Ja men jag vill


Känna stjärnljus

tändas

i mina ögon


Känna det intensivt vackra

fylla upp

min kropp


Ja men jag vill


Känna min storhet

utan rädsla att gå under




Fri vers av livsdans
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-07 02:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt
intensivt
och människokännigt
2013-12-07

  Angela Bohlin VIP
Att älska
är att känna
och känslor
gör oss sårbara

I rätt tvåsamhet
är man trygg
ingen rädsla för att gå under
Det är en är en fantastik upplevelse
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans