Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte


som gör vi våra hjärtan blinda
för den mjuka handens slag
bundna av det smärtande hoppet
önskan om hur det skall vara

men inte alltid är

som ville vi binda våra tårar
för att slippa känna
faktumets smärtande sanning

att det är inte för alla
att liten älskas tryggt
hållen nära av den som burit




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-07 19:14



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här berör mig djupt. Smärtsamt om livet, om svek. Om insikt. Väldigt fin.
2013-12-08

  Catharina Edin VIP
oj, den känns. Mycket bra.
2013-12-08

  Per Blomqvist
sista tre raderna är prima
2013-12-07

  kerstin skriver VIP
åh, du skriver det så väl,

// bundna av det smärtande hoppet
önskan om hur det skall vara //

och mjuka varma händer, det är inte för alla
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP