Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Se nyanserna
gläds åt de små tingen och
att du har hälsan

Finns inga pengar
i världen
som överträffar
denna gåva

Inse
fenomenets
förgänglighet
att vi har livet
till låns




Fri vers av AA VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-07 21:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och tänkvärt!
2013-12-08

    ej medlem längre
Jag med som också varit på operationsbordet för hjärtat.
2013-12-08

  M M Mannheim VIP
Kan jag verkligen skriva under på efter att ha klarat av en hjärtinfarkt.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP