Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som var dagen ...


... fuld af storm og flod
da kulden lade sin skarpe hand over landet
og drog menneskerne ud af sine huse
for at redde de gamle skibe
der var sorg
og der var en kirkegård i nord
der vinden lagt båd ved båd til brænde




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-07 22:38



Bookmark and Share


  Po VIP
fin

2013-12-08

    ej medlem längre
Fäster mig mycket vid denna, kanske är det för att orden flyter så fint på språket
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP