Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta nya ord

..och så tömdes förrådet
ännu en gång

på ordresornas
spännande höjder

och då
som nu
som alltid

gäller det att finna
en ännu vackrare vy
att rikta blicken mot

leta upp
samla in
och fylla på

med alla orden
om liv och kärlek
ännu en gång




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-08 09:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet, ord betyder så mycket
dom kan både glädja och döda.
2013-12-08

    ej medlem längre
snyggt..
2013-12-08

  Lars Hedlin
JA ibland så sårar ord och ibland ger de liv och kärlek..kram
2013-12-08

    ej medlem längre
Gott att vila hjärnan lite;-) och få ny inspiration.
Kram
Z*
2013-12-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ORD KAN DÖDA
2013-12-08

  Alva Johnsson VIP

Ett ord betyder så mycket, förmedlar så mycket och
hjälper oss att rena vårt inre. Vackert skrivet
2013-12-08

    ej medlem längre
Jag längtar till jag får läsa mer.

2013-12-08

  Angel of love
Och det vackra och det bästa är att de alltid kommer tillbaka.
Kram
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP