Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra advent.. Barnsligt längtande efter jul

Tidig morgon i advent
Dörren står lite på glänt
Jag ser ljusen som är tända
Det är två denna Söndag
I stilla låga vilar jag min tankar
Är så glad över att vara vaken
För frosten gnistrar över taken
Det känns lite som magi
Att naturen bjuder
På ett sådant skådespeleri
Snön ligger tät och orörd under träden
I mitt inre
Ser jag Tomten komma åkande i släden







Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-08 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KRAM!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP