Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöfågel



det landar
en

snöfågel

i min hand



smälter in i hud

snöfågeln
var

den jag
var

viskar

lev


och jag gråter


ty jag vet ej hur leva är



istapparnas toner
är


vackra




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-08 14:40



Bookmark and Share


  aol
så fint skaldat,
2013-12-09

  flygia
skönhetsmästarinna!
innerlighetstrollerska!

/jag känner en viss avund mot dig.../
2013-12-09

  Änglaögon
Så väldigt fint, gillar.
2013-12-08

  Inez L
Mycket vackert och fint utryckt.
2013-12-08

  Katinka VIP
Vackra snöfågel viskar..lev livet, följ dina innersta drömmar. Lev dina drömmar.
2013-12-08

  Lars Hedlin
SÅ så fint!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser