Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruelse


Tänk att när jag klev upp ur sängen i morse
hade jag planer.
Dagen var inrutad.
Möjligheterna oändliga.
Detta var en dag för skapande!
För kreativitet!
Möten! Spännande samtal!
Goda måltider!
Och vad har jag gjort?
Ingenting! Nada! Nothing!
Dagen har förflutit utan
att något nyttigt, spännande
eller intressant har skett.
Och denna otroligt slappa dag
toppar jag med ett glas
rött vin!!!
Och vad händer? - Halsbränna!!!
Det blir något att anförtro
dagboken i afton....




Fri vers av Stardust VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-12-08 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP