Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 gram av bly

 

 

Kulan som splittrade ditt liv

den sköt du själv.

 

Lämnade en massa med frågor

efter dig.

 

Dina föräldrar

och dina syskon

står där helt ofullstående.

 

Lämnade kvar ditt testamente

några sidor av ett brev.

Frågorna som aldrig

blir besvarade. 

 

Ingen tid räcker till

för att få svaren.

 

En kula

10 gram av bly

så lätt släcks ett liv.

 

Gärningsman och offer

domare och bödel,

en och samma person!

 

Varför

och så ung,

ingen kan förstå.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-09 00:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet.
2013-12-10

    ej medlem längre
Oerhört stark text som berör djupt .
2013-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt och mycket berörande skrivet.
2013-12-09

    ej medlem längre
Stark berörande text
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP