Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor

Glupskt äter maktens begär av smulorna

på de fattigas bord




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 23:21



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Att tolka ligger i betraktarens blickfång!

2013-12-11

  Lars Hedlin
Sant!
2013-12-11

  Bengt H VIP
Jag får bilden av när man vill få någonting sagt och man vill det så mycket att alla som diskuterar blir fattigare. Men du uttrycker det kortare och mer generellt.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP