Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Inget skulle värma henne nu

Hon slickade sig om spruckna läppar och satte ena knät i marken. Hennes kroppsvärme fick snön att bilda en kall fläck på de slitna jeansen. Kall.
"Hat är ett starkt ord"
Hon fnös och började långsamt knyta upp kängan. Hennes andetag avtecknade sig mot natthimmelen i några få sekunder innan de löstes upp i tomma intet.
"Ett starkt ord"
Hon skulle bädda ner sig i snön tills natten sprang längre och längre därifrån. Hennes andetag skulle gömma sig någon annan stans.

Det fanns inga stjärnor, bara moln. Långsamt drog hon av sig jeansen.

Inget skulle värma henne nu.




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 340 gånger
Publicerad 2013-12-10 13:19



Bookmark and Share


  ackusativ
det bara anas. en sista kränkning? inte ens hatet fick gensvar?

och att kroppsvärmen bildar en kall fläck. kylan biter sig fast.

jag tycker det är jättebra.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall