Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill kunna älska dig på riktigt.



jag vill kunna älska dig
på riktigt någon gång
jag vill vara i din stad
utan att känna att den
besudlat mig allt för
många gånger.

jag vill vakna upp till
ditt ansikte
och inte behöva känna
att du döljer något
för mig.

vi kommer aldrig
ifrån varandra, säger jag
och du svarar att
jag får det att pirra i
din mage
och du sätter återigen
min värld i gungning.

det var sju år sedan
vi pratade politik i
tre timmar
över telefon
varje kväll.
det har tagit oss sju år
att inse att vi aldrig
trots mil emellan
trots kärlek mellan dig
och någon annan
kommer ifrån varandra

men ändå.
vågar vi inte ta steget
att gå längre än till
att bara vara nakna
med varandra

allt det andra
lämnar vi fortfarande utanför.




Bunden vers av tankebanor i livsform
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-10 22:14



Bookmark and Share


    Den som skriver
åh du är så bra
2013-12-20

    ej medlem längre
<3
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

tankebanor i livsform