Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrensning av det som inte är mitt

Du är du

jag är jag


Vi älskar

oss själva




Fri vers av livsdans
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott underlag för samtalsaftnar i poetisk, filosofisk och kosmisk anda
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans