Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är född fri !

 

Kanske var jag ämnad att springa?

Eller kanske var jag ämnad att älska?

 

En döds fälla eller ett hopp i livet?

 

Jag vill vara en vän jag vill vara ett ljus i livet

 inte bara för en utan för alla

 

 Jag är född fri och till att vara fri

i både tanke och själ

 

Att begränsa och kuva andra

leder inte till något bra

 

Jag är inte bara  född till en mänsklig värld utan även andlig,

jag är skapad i kärlek och i värme från källans mitt

 

Jag är älskad

det är ni alla andra också

 

Värme och kramar till er ;) <3

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 615 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-12-11 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet. Bokmärker.
2013-12-16

  Linda CH VIP
Upplyftande!
2013-12-16

  Lärling
Mycket fint!
2013-12-16

  Junia VIP
Ja ... det kan jag instämma i ... bra skrivet!
2013-12-15

  queenia
bra beskrivning av ett viktigt ämne... :D
2013-12-15

    ej medlem längre
Tänk om alla insåg att denna frihet gäller för oss alla. Vi är skapade i kärlek - skapade för att skapa kärlek. Det är enda anledningen varför vi är här.

2013-12-14

  Ingrid Trolle
Störst av allt är kärleken.
Ingrid Trolle
2013-12-12

  Federico Romano
Fri/slav vem vet.. Att vara älskad är fint..
2013-12-12

  Anna Nickolausson
Denna bokmärker jag ord som behövs höras ibland tack
2013-12-12

  Anya VIP
Denna blir min ledstjärna under dagen! tack!
2013-12-12

  anits VIP
Mycket fina rader.
2013-12-11

  Carina Bendix
Vi är alla födda fria och ska få vara det. :) Kram
2013-12-11

  Maiah VIP
Sant, upplyftande och klokt
2013-12-11

  annacecilia
Kärlek är vad vi är
och kärleken är fri
2013-12-11

  Lena Själsöga Keijser

är det
2013-12-11

    ej medlem längre
Värme o kramar tillbaks!
Z*
2013-12-11

  agneta pichler
vacker hopp givande text
2013-12-11

    ej medlem längre
I tanken är vi alla fria var vi än bor, tack för en varm och kärleksfull text:)
2013-12-11

  bittemi VIP
Varmt och fint!
2013-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt skriftat!
2013-12-11

  Angel of love
Väldigt fint, kram
2013-12-11

    Dan Myrbeck
Fint skrivet, kramar!
2013-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och fint...
2013-12-11

    ej medlem längre
Gott!
2013-12-11

    ej medlem längre
källans mitt -det känns välbekant
kanske samma källa som vi-Ev. och Fil. det är vår övertygelse
universum ger- och-tar
efter eget förstånd
2013-12-11

  Ljusletaren
Absolut en av dina bästa dikter som jag har läst /kram
2013-12-11

  louisegirl
Det är så sant!
Bra och fint skrivit!
2013-12-11

  Rise Little One
En varm och kärleksfull text från ett gott hjärta.
2013-12-11

  Tess74
kram
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin