Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I valet vi har i vår så kallade demokrati-finns inget alternativ för mig!


Rödare mike



Jag trodde aldrig dagen skulle komma när jag hyllade vänstern!

Dum som en fåne förvisso!



Jag är inte en envis idiot-kan ändra mina planer-tack och lov!

Klart jag röstar på den gnutta solidaritet som finns kvar-


Jag är sannerligen ingen älskare av nutidens slavkontrakt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-11 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, jag håller med dig.
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt