Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna lika mycket inåt som utåt

Här

rusar inte motorn


Här

kan reaktioner på situationen

anpassas




Fri vers av livsdans
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-12 07:21



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Så finurligt skrivet. BRA!
Fri vilja, det är gott!
2014-01-04

    ej medlem längre
Här är det människan som börjar se och inse - spännande!
2013-12-12

    ej medlem längre
haha, ändå får jag vibbar av passiv aggressivitet i texten. som en utskällning eller tillrättavisning. träffsäkert, hur som!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans