Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörru sillen!

Hörru sillen!

Varför är du inte still än?

Jo jag söker ju dillen och löken

Fina fröken!

 

Men varför är du så förvånad?

Det skulle du också varit

Om du på romen blivit rånad!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-12 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2013-12-15

  queenia
hrmph.... hahahaha.... kommer ha den blicken mot mig varje gång jag käkar sill.. hahaha.. vilken bild... :D

och orden var underbara... :D
2013-12-15

    ej medlem längre
Både bilden och dikten är riktigt dråplig och kul.
Skrattar gott.
2013-12-14

  Lindha W Gustavsson
Härligt att läsa din humoristiska dikt - gillas mycket av mig!
2013-12-13

  Carina Bendix
Mycket bra och fyndig text, lite sorglig samtidigt. Fick ett gott skratt av bilden.
2013-12-13

    ej medlem längre
bra!
2013-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert...:-))
2013-12-12

  Fem hjärtan VIP
Haha..Den var kul!:)
2013-12-12

    ej medlem längre
Hahahaha!=)Bra!
2013-12-12

  louisegirl

Så bra! :)
2013-12-12

  Ljusletaren
Ha, ha ... skrattar gott :-)
/kram
2013-12-12

    ej medlem längre
"Texten förlöses"
Snyggt!
2013-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt!
2013-12-12

    ej medlem längre
Ha ha.. en chockad fisk. Rolig text Lars!
2013-12-12

  Angel of love
Härlig text.
2013-12-12

  bumerang
Skrattar. Fångad, som sillen. Fast av din text.
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin