Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O Heliga själ!

 

O Heliga själ

Som plockar av kunskapens träd

 

Du som vet så väl vad andra vill

Din vilja kanske är lag?

 

JA vad vet väl jag en stackars sate?

Det är många som inte sitter still!

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-12 12:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2013-12-18

  queenia
allt har sin tid. Att sitta still och att röra på sig. :D
2013-12-15

    ej medlem längre
Ingen vet allt, men alla vet lite. Tillsammans skapar vi kunskapens träd om vi är villiga att lyssna på och lära av varann.

Sanningen för mig bär jag med mig och hör när jag lyssnar "inåt".
2013-12-14

  Carina Bendix
Bra!
2013-12-13

  Karina"Kia"
Livets lära är aldrig en rak fåra..livets lära kan vara en gåta....
Du löser det sinom tid...när livets pussel lägger sig

En dikt som frågar..och svaret har du..Mycket bra!
2013-12-12

  Ingrid Trolle
Så sann!
Ingrid Trolle
2013-12-12

  Fem hjärtan VIP
Bra text, fylld med tankar mellan raderna...!
2013-12-12

    ej medlem längre
Oj det finns hur mycket som helst att lära sig..om man har lust annars är det ju inget kul. Alla är lika mycket värda oavsett mängden kunskap man besitter, enligt mig!Kram
2013-12-12

  louisegirl

Bra skrivit!
2013-12-12

  Angel of love
Finns ingen som har alla svar...
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin