Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det okända

  

om jag måste välja

tar jag den välkända stigen

rädd för att om jag tar stigen

som är främmande och okänd

för mig

 

rädd att jag går vilse

inte hittar tillbaka

dit där jag kom ifrån

rädd att tappa bort mig själv

i det främmande och okända

 

tänk om du

just då

ville räcka mig handen

visa mig den värme

jag så ofta saknat

leda mig rätt

hjälpa mig hitta hem

utan att vara rädd för

det okända

 

 

anits 12 december 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-12 23:42



Bookmark and Share


  ULJO
Fint berörande
2013-12-16

  Michaela Dutius
Så vackert - om handen vi behöver....
2013-12-16

  Anya VIP
Jaa på de okända vägarna behöver man en hand. fint ordat!
2013-12-15

  Maria T
Så fint diktat om det okända
2013-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
En fint beskriven vädjan...det gäller att tro att handen finns där när du behöver den...
2013-12-14

  poetryGirl
Mycket fin dikt
2013-12-13

    ej medlem längre
Ja, vi måste se om oss riktigt!
2013-12-13

  M M Mannheim VIP
Inget är okänt för Gud! Går du vilse så be bara till Honom som ser i det fördolda. För Honom finns inget, det okända.
2013-12-13

  Fem hjärtan VIP
Fint och berörande skrivet!
2013-12-13

  Sofhia Wirström
mycket bra skrivet
berör
2013-12-13

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen!
2013-12-13

  queenia
ja.. våga släppa taget. Våga vara fri.

Men då måste vi ha en säkerhet. En tro på säkerheten.

En mycket bra illustration på viktiga frågor.

Tack.
2013-12-12

  aol
det är frågan om att våga, bra skriftat,
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP