Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är jag glad för att det finns flera TV kanaler.


Med Marcus Birro mot SVT

 

 

Marcus Birro blev stoppad av SVT

för att han är FÖR kristen!

Hans andliga pratshow

kommer inte att visas i SVT!

 

Det påhejas i Aftonbladets

kommentatorsfält.

 

Varför är så rädda i Sverige

att medge att de har en tro?

Det är ju inte andra trosinriktningar

som är emot kristna.

 

Jag mötte en expedit

med håret täckt.

Hon såg mitt kristna kors

runt min hals.

Hon log och önskade mig

en trevlig dag!

Som jag också 

önskade henne.

 

Det var ett möte med två 

olika religioner.

Som båda respekterade varandra

och vår respektive tro.

 

VARFÖR ÄR SVENSKAR 

SÅ RÄDDA FÖR ATT KALLLA SIG

KRISTNA.

 

Det är ju inte invandrande religioner

som är rädda för kristna!

Det finns många muslimer

som har gått i kyrkan.

På samma sätt som jag

har gått i moské.

 

Inte har något av oss

bytt religion för det.

Svar! Vi respekterar varandra! 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-13 15:47



Bookmark and Share


  agneta pichler
STÅENDE APPLÅDER .

mycket viktiga rader

att tro på Gud är de viktiga
inte religions tillhörighet


2013-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi är alla människor...
2013-12-14

  anits VIP
Så sant du skriver.
2013-12-14

    ej medlem längre
Det har du så rätt i. Det är de styrande som fjantar sig.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP