Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tänkvärd dikt...


EN VANLIG KILLE....

En vanlig kille ensam går och hans hjärta slår.
Han tänker på den tid som varit och på den tid som komma skall när han hör ett knall.
Ett gäng bakom honom går och han hjärta fortare slår.
Någon tar tag i hans nacke och kastar han ner i backen.
Sen de runt honom står och de sparkar och slår.
De skriker ord som sårar men det är inte de som ger tårar.
Smärtan känns i varje del av hans kropp och han skriker stopp.
Men de som håller på bara ler även om de all hans smärta ser.
Vad har denna vanliga kille gjort är det något farligt och stort ?
Man hör någon i gänget skrika vi är inte lika så du skall nu dö, Neger detta blir våran seger.
Nu ett hjärta slutat slå hos en vanlig kille som bara till tjejen ville.
Någon gick förbi medan han skrek stopp men han bara blickar fick och sen de gick. //




Fri vers av Martina2
Läst 436 gånger
Publicerad 2004-08-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2