Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




du
spräckte isen

för att nå lågan

du sprang in genom den lagda väggen
jag såg dig
lägga händerna runt mig

utan att jag
märkte


du
lyfte mig
till dina läppar


rann
ur




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-14 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket som kommer fram i tö..kram
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser