Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ





hon sade
vid stranden
i det bottenlösta

följ detta nät
trådarna i väven
håller oceanens
pärlor i fjärilsmusslor

pilgrimmar bar dem hitom in

hör
snäckornas havs
vindar
ljuda




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-14 21:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Till källans mitt!
2013-12-15

  novemberly
riktigt, riktigt vacker, på alla nivåer.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser