Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivna




jag vet


att



alla kärleksblad är skrivna



skrevs
skrives
alltid


ändå


är jag så trött
så trött



mig



fjärilsmussla
slut
mig

i din hand



för mig till havets botten
vagga mig i korallrevssträndernas

skönhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-15 11:19



Bookmark and Share


  Nina.H
Skör och vacker är din dikt..
2013-12-19

    ej medlem längre
Skön!älskar dikter med hav uti!
2013-12-15

  Jan Widströmer VIP
Elegiskt, sorgset och vackert, spleen sade man visst förr också...
2013-12-15

  Lars Hedlin
En bra dikt ;)
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser