Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kära gudinna

Min dröm den lever
Drömmen är sann
Två vackra ögon
Av livet de brann

Du vackra kvinna
Vem är du då?
I tidigare drömmar
Då var vi två

Du kära gudinna
Med blodfärgat hår
Du sagans kvinna
Du dröm från igår

Har ej ditt nummer
Söker ditt namn
En evighet
Till jag finner din famn

Du kära gudinna
Med blodfärgat hår
Du sagans kvinna
Du dröm från igår




Övriga genrer av D´evil
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-08-20 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D´evil