Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAr finns hon, den perfekta flickvännen.


Mina drömmars väsen

Var är du som lättar min rustning.
helar såren innanför.
Leendet som bringar solksken
Oförstörd av yttre världen.
Var gång jag trodde du var funnen
växte såren djupare inom mig.
Är du endast mina drömmars väsen.
Eller kommer jag att hitta dig?




Fri vers av D´evil
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-04-27 17:50



Bookmark and Share


  Anders P VIP
dina frågor vittnar om en och annan förlorad illusion. men du vann erfarenhet i stället, eller hur?
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

D´evil