Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kass dikt om början o slutet


Ragnarök

Ragnarök

När de svarta korparna faller
Då de två vargarna ej andas
Världen faller ihop till inget
För att återuppstå inom kort

Nar Odens spjut är bruten
Och hammer saknar sin hand
Det som fanns försvinner
Men allt startar på nytt

Så reser sig en ny värld
Så som den borde ha varit
Oskuldsfull och rättvis
Tills allt finner sin rytm.




Fri vers av D´evil
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-04-20 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D´evil