Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De sista dagarna .......


Vinter

Lugn lilla barn, vad väntar du på?
Att vintern ska ta slut och solen återvända.
Vakna lilla barn öppna dina ögon.
Här har kylan slagit sig till ro.
Finbul är namnet på den ihållande frosten.
Sista tiden innan fullbordande av Ragnarök
Så lugn lilla barn, snart är cirkeln slutet.
Det blir varmare sen.




Fri vers av D´evil
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-04-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D´evil