Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräks

Femihalvtvå
och jag kräks
ord på min kudde

Tänder släcker tänder släcker
På tapeten en prickig smet
av myggor som drog sina sista andetag
vid min vägg

Nattfjäril som fladdrar
och ord som slinter
på pappret
Men jag passar på nu
när Fröken Duktig sover i sin säng

Kvartövertre och jag spyr
galla och poesi
i hennes lakan
grönt te och gamla klyschor
Vill dränka henne

Somnar utmattad
med salt i pannan
och vet att jag
aldrig ska sluta skriva




Fri vers (Fri form) av Anna Klara
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-16 16:01



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Motsägelsefull text, skönt oskön, bångstyrig, om skrivandets kampkramptramp, se där en ordspya till!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Klara
Anna Klara