Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drömtjej ska vara !

Min drömtjej ska vara en korning av Lisa Ekdal Mirit Paulsen och en spis.

Snäll som Jonas Gardell .

Klok som en bok.




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-17 03:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
=)Härlig text!Jag ska försöka måla denna exotiska person, seriöst! Viken inspirationskälla..
2013-12-17

  © Weronica Lindholm
Jättefin text, fick ett stort leende.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin