Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Ditt väsens vin

Ditt väsen
får alla
ambitioner
att falla
som hudflagor

Vem vågar
sträcka sig
mot dina
solstänk

Vem vågar
ljuda 
under dina valv

Dina bröst
är liljor
nattvardskalkar

Din rygg
oblatens
böljande sädesfält

Ditt sköte
trons boning

Där det trånga
är det öppna

Där alla gravar
blundar
i klarsyn

Inför
vätskans
betydelse

Det mogna vinets
arom




Fri vers av Petter Wingren
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-17 04:59



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Vacker anspelning på Höga Visan
2013-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker hyllning till kvinnan och kärlekens väsen.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren