Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid skäl

Jag kastar mig ut
på okända marker
vet inte vart
resan är på väg

Drivkraften är nyfikenheten
utmaningen
och känslan av bekräftelse
när jag gått i mål med uppgiften

I det förflutna
finns en vilsen yngling
med skakig grund
och usla betyg

Som i vuxen ålder
erövrat bilden

Jag duger




Fri vers av AA VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-18 00:27



Bookmark and Share


  queenia
Underbart.
Du är inte ensam,
om att erövra bilden.

Jag ställde en fråga
förut, i en annan kommentar.


Kan vara sin egen flykting?
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP