Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvättade mig med stålull den natten

Jag tvättade mig med stålull den natten


Ett visset blad
Fastfruset mot asfalten


Ett visset jag
Fastnaglad mot lakanet




Som röda sömmar mot vita kläder

Betraktar tårar som glöder
Skrubbar hud som blöder

Ett vuxet barn i fosterställning
Bakom draperiet
Under regnet

Jag tvättade mig med stålull den natten




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-18 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra.
Du förmedlar språket i få ord med sådan kraft.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall