Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putting on my red suit!

Putting on my red suit and go to work

It’s going to be an all-nighter again

From Nigt to morning

 

 Getting home in the early morning mist

Mrs. Santa is greeting me

With some egg toddy and a warm hug

 

We end it all with Mrs. Santa in my lap

Serving me a kiss and the red suit is not on

Well you see Santa has a candy stick

Ho Ho Ho Ho…….




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-19 13:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Julande rött
slutade som
alla sagor
så sött...
2013-12-20

  Carina Bendix
Hahahaha..Bad Santa! ;)
2013-12-19

  Fem hjärtan VIP
Haha, kul text!
2013-12-19

  Angel of love
Hihi, Dirty Santa....
Mmmm
2013-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt med sexiga undertoner!
2013-12-19

    ej medlem längre
Finns det några snälla tomtar tro..;) Du får då till det, kul text och julkram till dig Lars!:)
2013-12-19

  louisegirl

Härlig :)!
Mystomte..

2013-12-19

  Ingrid Trolle
Aja, baja Santa.
Hur blev det nu då :)
Efter en lång dags jobb
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin