Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magin andas oss!

 

Slut dina vackra ögon

Andas sakta in

 

Känn min närvaro

Känn min kyss

Känn mina andetag

 

Mina händer håller dig stadigt

Mina fingrar smeker dig fjäder lätt

Sakta så tar vi av oss plagg efter plagg

 

Inom oss sprids värmen gott

Vi lägger oss ner på uppvärmd bädd

Snart levererar vi åtrån

 

Närvaron stark Som om det bara fanns du och jag

Ett maximum nås när vi finner magin

Allt smälter samman så underbart gott

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 461 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-19 14:01



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vacker sensuell o passionerad,
vad finns att vänta sig mera bravo
Lars
2013-12-23

  Maria Sundelin VIP
Fint
2013-12-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härligt underbart...
2013-12-21

  Eliza-69
Härligt så...
2013-12-20

    ej medlem längre
En magisk känsla av det vackra och fina ;)
2013-12-20

    ej medlem längre
"Magin andas oss" Vackert.
2013-12-20

  anits VIP
Fina rader.
2013-12-19

  Carina Bendix
Härligt! :)
2013-12-19

  Federico Romano
Gör alt..
2013-12-19

  Maj-Lis VIP
Härliga rader
2013-12-19

    ej medlem längre
"Bra vibrationer"=)
2013-12-19

  Angel of love
Väldigt härligt...
2013-12-19

  Fem hjärtan VIP
Vackra ljuvliga rader!
2013-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert om det vackraste!
2013-12-19

    ej medlem längre
Härligt förmedlat!
2013-12-19

    ej medlem längre
så fin så!
2013-12-19

  Ingrid Trolle
Underbart!
Den vackra tvåsamheten!
2013-12-19

  louisegirl

Vilken känsla!underbart
Mycket bra förmedlat!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin