Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPPSSPRÅK

Håll mig

tätt intill

i fridfull

tystnad


ge mig kärlek

åtrå

bortom sans

i sluten värld


där kroppar

talar eget språk

som bara vi

förstår




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-20 16:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Innerligt nära sköljer orden över och in i mig ... :) fint skrivet!
2016-12-06

  Lars Hedlin
Varm närhet
2013-12-22

  Petter Wingren
Naken längtan klädd i enklaste språkdräkt transparent
2013-12-21

  bittemi VIP
Härlig närhet!
2013-12-21

  Eliza-69
Härligt vackert
2013-12-20

  Tess74
Vackert sensuellt
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP