Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paketet





du
kommer




ur ängen
lugn



uppför stigen
förbi den rasade jordkällaren


din lins
är putsad nu




du bär ett paket till
vitt med röda sidenband




det är
din kärlek



älskade

din famn




är molnet


varm god trygg




ditt ansikte tatuerades in
i mitt hjärta




i den gryningsstrimma jag landsattes i




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-20 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmristat möte gott!
2014-01-04

  Elwania
nice feeling
2013-12-21

  Jan Widströmer VIP
Ängsdoftande
men också julpassande
poetiskt överlämnande
till den försiktigt
tassande
längs hoppets
stigar
2013-12-20

  aol
en fin stämningsfylld dikt, så fin att läsa,
2013-12-20

  Lars Hedlin
Känns gott att läsa denna VARM KRAM ;)
2013-12-20

  Anya VIP
Fin bild frammannas. Tycker om den putsade linsen. En viss julstämning med paketet till.
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser