Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nissen trippade fram !

Nissen trippade fram ur vrån

Slog sig på stora tån

 

En av tomten renar

Trösta nissen genast

 

Hem till tomtemor

Han ojade sig och svor

 

Tomtemor la på ett grötomslag

Snart så trippade nissen nätt igen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 580 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-20 16:09



Bookmark and Share


  Mona J.
Söt bild! :) Och söt liten nissedikt, jag gillar ju sånt här, fast om jag får säga nåt så kanske du ska fundera på dom sista två raderna? Kram
2013-12-22

  Lindha W Gustavsson
Du har så mycket go humor inom dig som du formulerar så fantastiskt bra i text. god Jul på dig!
2013-12-22

  Ordregnspoeten
Vilken härligt poetisk saga. Tack för den och God Jul på dig.
2013-12-21

  Anya VIP
Sött! :)
2013-12-21

  Kim VIP
Ja det finns nog många nissar som tkr de behöver tröst… i juletid! :)
2013-12-21

  bittemi VIP
Så söt och rar!
2013-12-21

  anits VIP
En söt liten dikt.
2013-12-21

  Eliza-69
Kul söt dikt :)
2013-12-20

  Carina Bendix
Söt liten jul-dikt. :)
2013-12-20

  Angel of love
Juligt underbart.
2013-12-20

  AstridElisabet
så fin! :)
2013-12-20

    ej medlem längre
Nisse då, hur ska det till julen gå, om du håller på så?=O
2013-12-20

    ej medlem längre
Trevlig trevlighet!
2013-12-20

  Rozsi.kovacs

söta rader om de små nissarna
gulligt kanske borde bli barnboks-
berättare...
2013-12-20

    ej medlem längre
Detta var så sött att läsa, skulle faktiskt passa i en barnbok, bra Lars:)
2013-12-20

  louisegirl
Stackars lill nissen!
skönt att han
fick tröst och omslag
av tomtemor :)

Så härligt skriven!

2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin