Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The kite!

The kite is in a square

I am losing the grip

Oh how could I let it slip?

Now I am finding an end of a thread

Perhaps it could be……..

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-20 16:10



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin