Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

 

 

 

det oskrivna rummet

 

i längtan och ljus

jag rör mig;

min kropp

 

smekt av vår historia

 

tillsammans

nakna

 

som universums stjärnor 

 

 

i avstånd

 

är

kylan så varm




Fri vers av in effigie VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 10:11



Bookmark and Share


  Nina.K
Fiiiiiiiiiin! Underbar :D
2014-03-01

  Xibir
=)
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP