Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORSKRAK

Svart och vit storskrak

dyker hungrig uti sjön

läser på menyn




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-21 16:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En djupdykande bild. Fisk, sjögräs vattenloppa på menyn...
2020-12-23

  Lars Hedlin
Stark
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP