Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbudskap

Människor säger ifrån
mobiliserar
höjer rösten
mot det bruna skuggorna

Människor
står upp för människor

Det är ett fint Julbudskap
som inger hopp




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-21 23:03



Bookmark and Share


  ULJO
Absolut man ska stå upp för varandra under julen i allmänhet och alltid i synnerhet
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP